28. 04. 2014.

Reptilska ZAPOSJEDNUTOST TIJELA i SEKS klubovi

prijevod članka:
http://evelorgen.com/wp/articles/alien-love-bite-related/reptilian-hosting-and-strip-clubs/

Ovaj se članak temelji na slučaju reptilske zaposjednutosti. Žena je rekla da se ova situacija sa njenim uskoro bivšim mužem protezala dugi niz godina, a prema njenoj procjeni, zaposjednutost (tijela i duha) muža sa reptilskim bićem je nastala njegovim psihičkim otvaranjem i povezivanjem sa reptilskim (predatorskim) energijama kao rezultat posjećivanja klubova za striptiz i seks (prostituciju).

Tekst je pisan od žene nazvane "M". Ona je naslikala i nekoliko crteža onoga što je primijetila. To se dešavalo uglavnom za vrijeme seksa, kad je reptil privremeno preuzimao kontrolu nad muževim tijelom. Skice pokazuju reptilski entitet, koji izgleda kao iguana na muževom ramenu, a tu je takodjer i tamno zeleno-sivo energetsko polje koje okružuje muževu auru, što je zapravo energetsko tijelo reptilskog entiteta (iz 4. denziteta) koje je ušlo u njenog muža "s leđa". "M" je opisala i druge stvari koje je otkrila kada je nakon toga radila na svom iscjeljenju i ozdravljenju, kao npr. samo porijeklo i početak povezivanja tog reptila sa energetskim poljem muža, a koje je djelovalo putem vanzemaljske tehnologije, holografskih kutija, eteričnih spona i veza, koji su stvarali i održavali međudenzitetni pristup reptila ljudskim tijelima, zaposjedanje tijela, te direktnu kontrolu i manipulaciju ljudskog ponašanja (duha/psihe/tijela) u medjuljudskim odnosima. (što uvijek ima za posljedicu bilo koju vrstu sadističkog izživljavanja nad ljudima sa dušom I IZVLAČENJE NEGATIVNE energije iz ljudi sa dušom - op.prev-)

Jedna od ključnih stvari ovdje je direktni tehnološki transdenzitetni pristup čovječanstvu na mjestima kao što su seks/striptiz klubovi, koji su konkretno ciljani vanzemaljskom tehnologijom i povezani sa NLO-om, koji je spojen na tu zgradu transdimenzionalnim vlaknima/kabelima i sponama koji izgledaju kao optička vlakna, a koji omogućuju direktan energetski pristup i povezivanje sa svim osobama koje se nalaze u seks klubu.

Također, tu je i link na članak o percepciji jednog francuskog vidovnjaka o tome kako se vanzemaljski entiteti kače na ljudsko energetsko polje i direktno razaraju ljudsku energetiku povezujući se na čakre i energetske centre:
http://evelorgen.com/wp/news/french-clairvoyants-perception-of-reptilian-hosting/

Izvod od M:
Ja sam doslovce vidjela taj kao električki oblik iguane na desnom ramenu mog supruga, kada smo jednom prilikom 2012-e imali seks. Tu je takodjer bio i oblik bijele eterične kocke iza te iguane, ali nisam ju vidjela fizičkim očima, nego sam je osjećala tu iza iguane.
 http://evelorgen.com/wp/wp-content/uploads/2014/04/IMG_1280iguana.jpg

Za vrijeme tog intimnog odnosa, moj suprug je odjednom postao vrlo robotiziran i mehaničan, što zapravo i nije bilo tako neobično. No, OVAJ put za vrijeme seksa, taj električko-plavi obris iguane se formirao na njegovom desnom ramenu. Ja sam bila naslonjena na rub kreveta, a muž je stajao ispred mene. I taj tren je nekakvo biće reptilskog izgleda i zelenkasto sive boje pokušalo ući straga u njegovo tijelo. Vidjela sam njegov obris oko tijela mog muža, nakon što je ušlo i "preuzelo" tijelo. Bilo je kao da je ta stvar čekala pravi trenutak uzbudjenosti, on je ušao i preuzeo tijelo i svijest upravo kratko prije orgazma. To je bilo jezovito i zastrašujuće.

Nakon što je ušao u suprugovo tijelo, suprug je postao vrlo robotiziran i pokušao je brzo doći do vrhunca. MEĐUTIM, ja sam se odmakla, sjela na krevet i upitala upirući prstom u iguanu: "Što je to?" Taj reptil je bilo vrlo iznenadjen što ga ja uopće vidim. Izašao je van iz tijela i počeo se kretati prema natrag i blijediti, gledajući me zapanjeno i zbunjeno. Činio se jako ljut i iznenađen što sam uprla prstom u njega i prozvala ga. Također sam odmah odgurnula supruga od mene. Od kad sam ugledala iguanu, do kraja tog incidenta je prošlo oko 45 sekundi do jedne minute.

Ovaj događaj kao i nekoliko drugih su mi pomogli rasvijetliti traumatičnu istinu o tome da moj muž ne samo da je bio ovisnik o seksu, koji se seksualno izživljava već 20 godina našeg 23godišnjeg braka, - nego sam isto tako shvatila da je bio reptilski ili demonski opsjednut i navodjen/pogonjen nečim što bih nazvala demonsko-reptilsko sučelje ili "holografsko reptilski program", kao i neki drugi programi za seksualno devijantno ponašanje.

Nakon toga više nismo imali spolne odnose. Otkrila sam takodjer i mnoge detalje u vezi s njegovim seksualno devijantnim ponašanjem, koji su bili vrlo sadistički. On je naprosto imao potrebu da zlostavlja i povredjuje druge bez njihovog znanja i to na načine za koje je znao da bi drugi smatrali perverznim i uznemirujućim da su znali što je on radio.

Način na koji on pohranjuje svoja sjećanja je u potpunosti lišen bilo kakvih osjećaja ili nostalgije. Njegovo sjećanje se temelji na činjenicama i to sa vrlo malo emocionalnih detalja i osjećaja u vezi značajnih događaja. U njemu prevladava robotizirano sjećanje.

Kasnije, dok sam meditirala, pokušala sam shvatiti što sam to zapravo vidjela, pa sam pitala o tome u meditaciji - i dobila sam odgovore - mogla sam vidjeti kako i gdje je to sve zapravo počelo. Vidjela sam nekoliko situacija u kojima je moj muž zapravo DOZVOLIO da u njegovo energetsko polje udje ovaj entitet, drugi entiteti, kao i neka vrsta "vanzemaljske tehnologije".

Tog glavnog reptila i tehnologiju koja je spojena na iguanu/reptila je moj suprug "dobio" u striptiz/seks klubu. Vidjela sam cijelu tu scenu, cijeli dogadjaj koji se odigrao - on je "dobio" reptila tokom "privatnog plesa", gdje je platio da bude seksualno opslužen od prostitutke koja je tamo radila.

Usred njegovog seksualnog uzbudjenja, dok je striptizeta bila u/na njegovom krilu, on je nagnuo glavu unatrag i njegovo energetsko seksualno polje se otvorilo vrlo široko iznad njegovog tijela, u obliku velikog pješčanog sata, koje se kovitlalo. Zloćudni entiteti i eterične veze koje se bile unutar energetskog polja prostitutke su u tom trenu doslovce prebačeni u njegovo energetsko polje.

Vidjela sam da je prostitutka dobila te stvari za vrijeme svojih traumatičih iskustava u djetinjstvu, a mnoge od tih entiteta je pokupila i za vrijeme seksa sa seksualno devijantnim muškarcima koje je opsluživala,  kao i od same atmosfere u kojoj je radila. Znala sam da su neki od tih entiteta bilo aktivno povezani s nečim hijerarhijski (dimenzionalno) višim izvan nje.

Jasno sam mogla vidjeti da je tamo nešto što je radilo kroz nju i što ju je "navodilo" izvana. To je bila vanzemaljska tehnologija povezana s njom, a i sa cijelim tim seks klubom i dešavanjima u njemu. Vidjela sam da je svrha cijele te tehnologije zapravo energetsko povezivanje reptila sa ljudima (a tu je bilo i nekoliko žena posjetilaca) za vrijeme tog plaćenog seksa i seksualnog uzbudjenja. To je kao neka vrsta nesvjesnog "ugovora" kojeg je ta prostitutka imala sa tom vanzemaljskom silom - koja je lebdjela u letjelici iznad tog mjesta i događaja.
Vidjela sam  i NLO tj. letjelicu zaobljenu poput diska kako lebdi u dimenziji direktno iznad i malo udesno od fizičkog prostora iznad seks kluba, vidjela sam supruga i ostale u klubu za vrijeme toga, vidjela sam tehnologiju korištenu za povezivanje sa ljudima koji su prijemčljivi i imaju slabost prema ovakvoj vrstu ovisnosti i devijantnih procesa.

Konstelacija vanzemaljske tehnolgije i NLOa - iznad i u u odnosu na seks klubove:
http://evelorgen.com/wp/wp-content/uploads/2014/04/FGC-Constellation-of-Alien-technology-above-SC23.jpg

Oblik lijevka za nadzor i povezivanje sa energetskim poljem ljudi:  
http://evelorgen.com/wp/wp-content/uploads/2014/04/funnel-2.jpg

Splet cjevovoda i spona za povezivanje i izvlačenje energije:
http://evelorgen.com/wp/wp-content/uploads/2014/04/duct-work-on-FGC-tech-copy-1.jpg

 Stvari koje su se dogodilo u mom braku su traumatične, ali u isto vrijeme vrlo zanimljive. Sad mi je jasno da se oko nas i u nama ljudima dešava nešto puno veće nego samo situacija izmedju mene i supruga, i to uključuje i mnoge druge ljude.

Imala sam dvije orkestrirane ljubavne veze  ( vidi http://www.galaksija.com/metafizika/amorovastrijela.htm  op. prev.) koje su bile vrlo traumatične i teške. U medjuvremenu sam odradila puno da riješim moje neriješene traume.

Sad sam u procesu razvoda od svog sadašnjeg muža. On nije psihopat, ali ima rascjepkanu ličnost i vrlo je uvjerljiv prijevarant i lažljivac.
Shvativši tko je on zapravo nakon svih ovih godina mi je otvorilo oči i bilo je poučno.

Upravo sam dobila tvoju knjigu "The Dark Side Of Cupid" i veselim se čitanju.

Šaljem ti i neke slike i skice kojima pokušavam objasniti dinamiku onoga što sam vidjela - o tome se se kako izvanzemaljska tehnologija koju sam vidjela spaja sa seks klubovima i kako to sve zapravo funkcionira.

Reptili borave u brodu na vrhu crteža, te mehanički i robotski vode stvari unutar broda u dimenziji iznad naše.

Sam striptiz klub u kojem je bio moj muž je zgrada koja se nalazi na dnu crteža. Iznad toga su stvari svake u različitim dimenzijama i nivoima i imaju određene funkcije. 

Klub na dnu lijevka nije klub u kojem je bio moj muž, nego je to neko mjesto, kao da je na vrhu nekog bankarskog nebodera i predstavlja predložak ponašanja i dešavanja. Tu su muške i ženske "prostitutke" (koji djeluju kao sretni zombi robovi) i opslužuju klijente; to je kao predložak za seksualno devijantno ponašanje i perverzije u našem društvu. Takav predložak ponašanja je onda tehnološki povezan sa mnogim seks klubovima i drugim objektima koji se baziraju na eksploataciji ljudskih slabosti i ovisnosti, kao i sa samim individuama podložnima ljudskim slabostima, ovisnostima  i devijantnom ponašanju (perverzni /sadističko predatorski seks, seksualno iskorištavanje i zlostavljanje, alkohol, kocka, droge itd.)
Mislim da je upravo to način na koji se stvaraju i održavaju mnogi devijantni i pervezni obrasci ljudskog ponašanja, a taj način je nešto čega još nismo ni počeli biti svjesni. 

Nadam se će dijeljenjem ovog iskustva i informacija i drugi takodjer moći vidjeti i percipirati ove stvari. Ja sam naučila da ovi entiteti ne vole da ih se vidi kakvi stvarno jesu i kao ono što oni stvarno jesu. To ih oslabljuje. DAKLE, ako cijelu ovu stvar vidimo onakvu kakva jest, to može biti jedan od najlakših načina da se nadidje njihov utjecaj na naše živote. Jedna od najvažnijih stvari u svemu tome je zapravo taj hiperdenzitetni aspekt svega toga. Mi smo programirani da doživljavamo vanzemaljce i NLOe na materijalan način, da se oni nalaze u našoj materijalnoj stvarnosti, što je zapravo vrlo ograničavajuće u razumijevanju svega ovoga i velika zabluda.

Čini mi se da je vrlo okrutno i ograničavjuće kako ove sile postupaju s nama, kao beskorisna patnja. Mnogi spiritualni učitelji tvrde smo se mi dobrovoljno prijavili za ovu patnju i zlostavljanje kako bi ojačali - ali ja jednostavno ne slažem sa tim. Nešto u vezi te tvrdnje mi jednostavno ne sjeda. (Eve Lorgen - Slažem se!)

Ne vidim svu tu patnju i zlostavljanje kao duhovnu pouku za koju smo se prijavili prije nego što smo došli ovdje. Vidim to kao smetnju, kao roj komaraca roj na prekrasnom tropskom otoku. Mi smo se možda prijavili za godišnji odmor, a sada se moramo educirati o lokalnim parazitima i predatorima koji su prisutni u okruženju, moramo držati oči otvorene i poduzimati mjere kako bi ih spriječili da nas ugrizu, da nam naude i da nas ometaju.

Jedna od najvažnijih stvari za moju terapiju JE EMDR. Pogledajte: 
http://en.wikipedia.org/wiki/Eye_movement_desensitization_and_reprocessing

To mi je pomoglo u liječenju ove traume. Bila sam ranjiva i osjetljiva, kao takva sam bila direktna meta ovakvoj vrsti zlostavljanja u mojim odnosima. Moja prava priroda je vrlo empatična, suosjećajna i otvorena i traume u djetinjstvu su od mene napravili laku metu.
Kroz EMDR sam preradila puno automatskih obrazaca reagiranja, osvjestila sam mnoge za koje nisam ni znala da ih imam.

Prisjetila sam se i toga kako sam bila ritualno zlostavljana u dobi od oko tri mjeseca. To se dogodilo dok sam bila na čuvanju kod dadilje koja me je dala nekom tipu u Raliegh NC, i u mom sjećanju to je zapravo bio iznenađujuće neuspješni događaj za te ljude. Mislim da je ovo iskustvo razlog  što sam sada u stanju percipirati mnogo više nego drugi ljudi. Čini se da sam vrlo rano bila ciljana od ovih vanzemaljskih/ demonskih sila.
Zlostavljanje se dogodilo samo dva puta, jer je moja majka, tada 19ogodišnjakinja, vrlo BRZO osjetila da je u tu nešto vrlo loše u vezi te dadilje i uzela me je od nje. Kada sam pitala oba roditelja o ovom trenutku u mom životu, oboje su potvrdili da su naslutili da je bilo nešto jako krivo s tom dadiljom, primijetili su da sam postala čudno bolesna i da sam se promijenila nakon što me je ona čuvala par mjeseci i oboje su znali su da me moraju uzeti od nje. Ne znam zašto sam bila ciljana u tako mladoj dobi, te zašto sam i dalje na meti, medjutim, nešto u meni zna da postoji razlog za to.


Kad je reptil preuzeo tijelo mog supruga, počeo ga je vrlo nespretno pokretati. Znala sam da ličnost mog muža više nije bila unutra, čim ga je reptil preuzeo, čini se da suprug nije bio svjestan toga što se i kako se to dogodilo. Rekao da se ne sjeća na ono što se događalo s njim. Nekako sam znala ovaj entitet ne može biti u našem svijetu/atmosferi duže od 3 do možda 17 minuta u komadu. Takodjer sam znala da je neprestano energetski spojen sa mojim suprugom, iako najveći dio vremena ostaje van ljudske sfere. Znala sam da ovaj reptil NEPREKIDNO nadgleda aktivnosti mog supruga, čak ga navodi na ponašanje i odluke. Također znam da me je ovaj entitet prezirao i ponekad projicirao svoj bijes prema meni kroz mog muža.

Dan ili dva nakon što sam zamolila supruga da napusti naš dom, imala sam san gdje su me ti entiteti agresivno i brutalno analno silovali. U snu sam znala da mi oni zapravo ne mogu ništa, ali oni su htjeli da vjerujem da mi oni mogu nauditi. Oni su me čak pokušali natjerati da imam fizički orgazam, ali ja sam ih blokirala i prezrivo ignorirala. Nisam im dala apsolutno nikakve energije, čak niti bijesa. Jednostavno sam ih vidjela onakve kakvi oni stvarno jesu.

Činilo se kao da je to bio zadnji napor s njihove strane da me kazne i pokažu mi tko je šef. Znam da su me prezreli, jer sam ih mogla blokirati. Takodjer sam znala, da oni znaju da mi mogu manje nauditi, ako moj muž fizički nije u mojoj blizini.